Αντιστάθηκε με σθένος στον κορωνοϊό.

Αντιμετώπισε την αδράνεια του Ελληνικού Κράτους και επεκτάθηκε στο εξωτερικό.

Σήμερα η εταιρεία Peoplecert του Κωνσταντινουπλίτη Βύρωνα Νικολαϊδη, ανακοινώνει την μεγαλύτερη εξαγορά της ιστορίας της, αποκτώντας την κοινοπραξία Axelos έναντι 450 εκατ.ευρώ.

H Axelos  είναι μια κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει το Βρετανικό Δημόσιο με τη FTV Capital και παρέχει πιστοποιήσεις δεξιοτήτων, όπως το Prince2 και το ITIL.

Η Peoplecert ανταγωνίστηκε με άλλες 5 εταιρείες του κλάδου των πιστοποιήσεων και τελικά κατάφερε να επικρατήσει του διαγωνισμού. Με την εξαγορά η Peoplecert καθίσταται αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση δεξιοτήτων και γλωσσών.

Τις λεπτομέρειες της εξαγοράς  και τα επόμενα βήματα της ελληνικής εταιρείας θα ανακοινώσει η διοίκηση σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι

Η κοινοπραξία Axelos διαθέτει επίσης και τα πιστοποιητικά MSP, Resilia στον τομέα της πληροφορικής και ο Βύρων Νικολαϊδης στοχεύει πλέον  να ενισχύσει το επενδυτικό της πρόγραμμα, να εμπλουτίσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της και να επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες χώρες του εξωτερικού.

Στην εξαγορά της Axelos συνεργάστηκαν η BofA Securities, η Domius Capital Advisors, η Gorgoneion Partners και το …ελληνικής καταγωγής νομικό γραφείο του Λονδίνου Milbank. Τα due diligence ανέλαβε η Ernst & Young.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here