Αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων κατ’ άρθρο 106α παρ. 6 του Ν. 3588/2007 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε στις 17 Ιουνίου η Folli Follie, επιβαβαιώνοντας τις σχετικές διαρροές.

Η αίτηση κατατέθηκε με την συναίνεση της Ad Hoc Ομάδας των ομολογιούχων πιστωτών και τους κατόχους των χρεογράφων Schuldschein της εταιρείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης διαδικασίας εξυγίανσης και της τελικής διαμόρφωσης των συναφών εγγράφων.

Στις 24 Ιουνίου 2020 θα συζητηθεί αίτημα της εταιρείας για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την απαγόρευση λήψης μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης και ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος της.

Η προληπτική προστασία θα δώσει τα απαραίτητα εχέγγυα προκειμένου ο πολύπαθος όμιλος προχωρήσει τις διαδικασίες και την κατάρτιση του επιχειρηματικού πλάνου προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ετοιμάζει το… μεγάλο come back προχωρώντας στο άνοιγμα πέντε νέων καταστημάτων τις επόμενες 35 ημέρες.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουνίου ξεκίνησαν την λειτουργία τους τα νέα καταστήματα Collective Underwear στη Γλυφάδα Αττικής και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και το ομώνυμο κατάστημα στο Χαλάνδρι. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ξεκίνησε επίσης το νέο κατάστημα Collective στη Λάρισα και την εβδομάδα 22/6 ανοίγει νέο κατάστημα Folli Follie στην Κηφισιά.
Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here