Με επίσημη ανακοίνωση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ευρώπη Ασφαλιστική» κ. Νικόλαος Μακρόπουλος επισφραγίζει την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές στον Δ. Αθηναίων, στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανακοίνωση:

Δημοτικές Εκλογές

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ»

Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων, θα είναι στις Δημοτικές Εκλογές ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Η υποψηφιότητα του κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, με το συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» του Κώστα Μπακογιάννη ανακοινώθηκε, επισήμως, προχθές, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, έχοντας ήδη διανύσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και συμμετάσχει επί πολλές δεκαετίες στα κοινά του κλάδου, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας και να ζητήσει τη στήριξη των κατοίκων της, προκειμένου να προσφέρει στα κοινά, αλλάζοντας την Αθήνα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο ίδιος σημειώνει ότι, έλαβε την απόφαση αυτή διότι τον κέρδισε «η ιδέα να σηκώσουν ξανά ανάστημα οι πολίτες της Αθήνας. Να σηκώσουμε την «Αθήνα Ψηλά», όπως λέει και ο Κώστας Μπακογιάννης» αναφέρει ο κ. Μακρόπουλος, προσθέτοντας ότι προσωπικό του στοίχημα είναι να αλλάξει το ύφος, την εικόνα, το χρώμα της Αθήνας και να προσφέρει στους πολίτες του χαρά και ελπίδα.

«Πρέπει να εστιάσουμε σε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Να κερδίσουμε την χαμένη ζωντάνια μας. Να «κτίσουμε» μια πόλη πρότυπο, εφάμιλλη της ιστορίας της, του πολιτισμού και των αξιών της. Μια πόλη υπόδειγμα για όσους αγαπούν την ποιότητα, απαιτούν την ισότητα, αποζητούν την επιτυχία, επιθυμούν την ευτυχία. Μια πόλη που προσφέρεται για επιδόσεις, διακρίσεις, διεκδικήσεις» τονίζει ο κ. Μακρόπουλος.

Αυτοδημιούργητος ο ίδιος και με πολυετή εμπειρία και παρουσία στο επιχειρείν, έχει μάθει να ξεχωρίζει την ευκαιρία μέσα από την κρίση, να κυνηγά το στόχο και να τον κερδίζει, να διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη. Όπως αναφέρει, «από την εμπλοκή μου με την πολιτική επιθυμώ απλά  να προσφέρω αλλάζοντας την πόλη μας. Σηκώνοντας την «Αθήνα Ψηλά» στις προτιμήσεις όλων».

Ποιος είναι ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Leeds και ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στα γραφεία του αείμνηστου τέως Δημάρχου Αθηνών και διακεκριμένου ασφαλιστή, Γ. Πλυτά. Το 1998 απέκτησε την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην οποία έχει, σήμερα, μειοψηφική συμμετοχή η Εθνική Ασφαλιστική. Ίδρυσε τη ΝΙΜΑ Μεσίτες Ασφαλειών και Αντασφαλειών Α.Ε. – την πρώτη εταιρεία που αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα ως εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής του διεθνούς φήμης ασφαλιστικού οργανισμού LLOYD’S. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Νικόλαος Α. Μακρόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, με τον συνδυασμό του Κ. Μπακογιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here