Χρονιά ορόσημο στην 50ετή πορεία του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ήταν το 2018.
Η διοίκηση έχει ετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τους μετόχους στην επικείμενη γενική συνέλευση.
Χρονιά, κατά την οποία η εισηγμένη κατέγραψε κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 300 εκατ. ευρώ που είναι και ο μεγαλύτερος στην 50ετή ιστορία της. 
    Η «νέα γενιά» πλέον στο τιμόνι, με σύγχρονες και πιο επιθετικές διαθέσεις, εμφανώς πιο εξωστρεφής/εξαγωγική σηματοδοτούν το- καθ΄ όλα πετυχημένο, όπως δείχνουν τα μεγέθη- πέρασμα της ιστορικής εταιρείας στην «επόμενη ημέρα».
    Από τους survivors του κλάδου– όπου απέτυχαν μεγαλύτερα αλλά και πολυεθνικά ονόματα- ο Γεράρδος οδηγεί το ΠΛΑΙΣΙΟ με ασφάλεια και μέθοδο σε ακόμη καλύτερες μέρες. Και δεν είναι υπερβολή τα όσα γράφω, τα μεγέθη του 2018 καταδεικνύουν του λόγου μου το ακριβές.
     Το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά ever στα σχολικά είδη (όπου…τσιμπάει ποσοστά και από τα Jumbo), οι πωλήσεις στις Black Friday και Εορτές Χριστουγέννων «έσπασαν τα ταμεία» ενώ η επιθετικότητα της πολιτικής της διοίκησης αποτυπώθηκε στα έξοδα διάθεσης ( στο 1 εκατ. ευρώ) πετυχαίνοντας άκρως ανταγωνιστικές τιμές, ενώ και τα έσοδα από τον κλάδο της τηλεφωνίας πήγαν πολύ καλά.
Αύξηση πωλήσεων 20% το 2018 σε σχέση με το 2017 δεν την λες και μικρή. Η ρευστότητα της εισηγμένης στα 29,5 εκατ. (σε σχέση με τα 89,19 εκατ. της χρηματιστηριακής αξίας ) δίνει την ευχέρεια στην διοίκηση Γεράρδου να επαναλάβει την περυσινή διάθεση μερίσματος (0,07 ευρώ/μετοχή), με ημερομηνία αποκοπής την προτελευταία συνεδρίαση του Μαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here