Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιριών & ΕΠΕ διοργανώνει Διαδικτυακή  Συζήτηση, την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13.30-15.00μμ., με θέμα «Επιχειρήσεις,Τράπεζες και Ανάπτυξη. Νέα δεδομένα για μια νέα σχέση προς όφελος της επιχειρηματικότητας».
Πρόκειται για μια πρακτική προσέγγιση της Τραπεζικής Χρηματοδότησης και των Τραπεζικών Υπηρεσιών με στόχο την καλύτερη κατανόηση του τραπεζικού συστήματος από τις επιχειρήσεις και βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ Επιχειρήσεών και Τράπεζων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

  • Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών & ΕΠΕ – Χαιρετισμός – Στόχοι συζήτησης
  • Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος –Εισαγωγή στο Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα το 2020 και 2021
  • Γιώργος Χαvτζηνικολάου, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών – Τοποθέτηση από το Πρόεδρο της ΕΕΤ για την προθυμία των Ελληνικών τράπεζων να χρηματοδοτήσουν και να υποστηρίξουν υγιείς και συνεργάσιμες επιχειρήσεις.
  • Αναστάσιος Πανούσης, Διευθύνων Σύμβουλος DOVALUE Greece & Πρόεδρος ΕΕΔΑΔΠ – Διαχείριση των «κόκκινων» δανείων προς όφελος όλων
  • Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Διευθύντρια Τράπεζας Πειραιώς – Πρακτικές συμβουλές για τις επιχειρήσεις ή τι ζητάνε οι τράπεζες από τις επιχειρήσεις
  • Θεόδωρος Πανταλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Attica Bank – Συζήτηση και Συμπεράσματα
  • Σίμος Αναστασόπουλος – Επόμενα βήματα

Ο Πρόεδρος του ΣΑΕ & ΕΠΕ, Σίμος Αναστασόπουλος δήλωσε σχετικά: «Σε ένα δύσκολη και απαιτητικό περιβάλλον, οι σχέσεις επιχειρηματικότητας και τραπεζικού συστήματος συνεχώς μεταβάλλονται. Είναι απαραίτητο να υπάρχει διάλογος και κατανόηση ώστε να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς μας».

Ακολουθεί το link για τη σύνδεσή σας: https://bit.ly/3kKSF4G

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here