Παρουσιάστηκε σαν μισθωτής ξενοδοχείου στη Σαντορίνη με υψηλές καταθέσεις στην Ελβετία και αυτοκίνητο Porsche και πέτυχε να εξαπατήσει διαχειρίστρια εταιρεία ξενώνα σε χωριό του Πηλίου και να τη «φεσώσει» με περίπου 14.000 ευρώ.
Ο λόγος για 42χρονο Λαρισαίο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της απάτης, που σημειώθηκε το 2012, με το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Βόλου να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.
Εντούτοις, ο ίδιος απολογούμενος στο Δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι στις επαφές τους με την 45χρονη ιδιοκτήτρια υποστήριζε μόνο ότι είχε εμπειρία στην εστίαση και ότι γι’ αυτό ήθελε να φτιάξει ένα χώρο εστίασης στον ξενώνα.
Ο καταδικασθείς ισχυρίστηκε ακόμη ότι οι ιδιοκτήτες δεν εκμίσθωσαν τον ξενώνα με την άσκηση πίεσης, ενώ για την επένδυση ισχυρίστηκε ότι η επιχείρηση δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά, γιατί ήταν ένας δύσκολος χειμώνας με χιόνια και αποκλεισμούς.
Συγκεκριμένα ο 42χρονος Λαρισαίος φέρεται ότι προσποιήθηκε ότι είχε μπαρ στην Ίο και ότι στις επαφές τους με τους ιδιοκτήτες του ξενώνα έλεγε πως είναι οικονομικά εύρωστος. Με αυτόν τον τρόπο φέρεται να πέτυχε να ενοικιάσει από τη διαχειρίστρια εταιρεία που ανήκει σε 45χρονη Βολιώτισσα τον ξενώνα για το διάστημα Ιουλίου – Οκτωβρίου 2012, υποσχόμενος παράλληλα ότι θα προχωρούσε στην αναβάθμιση του ξενώνα.
Τελικά, αφενός ουδεμία αναβάθμιση έγινε, αφετέρου ο 42χρονος άφησε χρέη χιλιάδων ευρώ στη διαχειρίστρια εταιρεία που πείσθηκε για την εμπειρία του και του μίσθωσε τον ξενώνα με μηνιαίο μίσθωμα 2.750 ευρώ για πέντε έτη. Η 45χρονη ιδιοκτήτρια του ξενώνα διαπίστωσε ότι ο κατηγορούμενος όχι μόνο δεν είχε μπαρ στην Ίο, αλλά ήταν εργαζόμενος εκεί και επιπλέον από το νησί αποχώρησε νύχτα εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα για να γλιτώσει από τα χρέη, τα οποία ξεπερνούσαν τα 10.000 ευρώ.
Ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 42χρονο είχε συμβεί και στη Σαντορίνη.
Με πληροφορίες από taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here