Γράφει η «ξενοδόχος»

Καλλιο αργά παρά ποτέ” λέει ο σοφός λαός και ειδικά για τις επενδύσεις στην Ελλάδα η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται πλήρως.

Χθες, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι Υπουργοί Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης και Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη, αποφασίστηκε η χωροθέτηση και εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του καταφυγίου Τουριστικών σκαφών (Μαρίνα) στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας.

  • «Στη νέα μαρίνα η δυναμικότητα ελλιμενισμού θα ανέρχεται σε 44 τουριστικά σκάφη, με προβλεπόμενο μήκος από 8 έως εικοσιπέντε 25 μέτρα», όπως αναφέρεται σχετικά.

Πρόκειται για τη μαρίνα που περιλαμβάνεται στο τουριστικό project που υλοποιεί η οικογένεια Μεντεκίδη στη Σιθωνία, συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, παραθεριστικό συγκρότημα και μαρίνα.

Γι’ αυτούς που έχουν αδύναμη μνήμη η οικογένεια Μεντεκίδη είχε ανακηρυχθεί ανάδοχος του στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ εν έτει …2013. Χρειάστηκε ένας μακρύς δρόμος εγκρίσεων και φυσικά καθυστερήσεων, προκειμένου πέρυσι να μπεί στην πλήρη φάση της κατασκευής το έργο, για το οποίο τώρα εν μέσω κορωνοϊού δίνεται και η άδεια της μαρίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here