Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ταξιδιών εξοικείωσης του ΕΟΤ, με στόχο την προβολή της Ελλάδας διεθνώς.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την  κεντρική υπηρεσία και τα 17 Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού, σε συνεργασία με τις περιφέρειες, τους δήμους αλλά και τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα. Σημειώνεται ότι, από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβριο έχουν υλοποιηθεί περισσότερα από 100 ταξίδια εξοικείωσης, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται και μέσα στους χειμερινούς μήνες.

Αναλυτικότερα  τον μήνα Νοέμβριο:

Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (13-18/11/2019) στην Αθήνα με τη συμμετοχή του εκδότη και συντάκτριας/φωτογράφου του  FrontRowSociety.net, με στόχο τη συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για τον εμπλουτισμό των ρεπορτάζ για την πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή.

Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας, οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (12-29/11/2019), για δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της Arte, με σκοπό να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για την εκπομπή Invitation au Voyage.  

Τέλος, η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας διοργάνωσε δύο ταξίδια εξοικείωσης για την προώθηση του Ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος σε παράγοντες της τουριστικής αγοράς. Συγκεκριμένα επτά Ελβετοί και άλλοι επτά Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες θα  επισκεφθούν διαδοχικά  την Αθήνα  (26-29/11/2019 και 30/11/2019 έως 3/12/2019),  με σκοπό την γνωριμία και την  ανάδειξη της πόλης ως προορισμό Σαββατοκύριακου, στις  αγορές Αυστρίας και  Ελβετίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here