Ένα νέο κατάστημα στο απόλυτο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, εγκαινίασε η αλυσίδα σούπερ Μάρκετ Μασούτης. Ο Όμιλος έχει θέσει στόχο εσόδων τα 820 εκατ. Ευρώ για το 2019.

Στο πλαίσιο του εκφρασμένου στόχου της διοίκησης που επιδιώκει πωλήσεις ύψους 1 δισ. ευρώ το 2020, η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική στην κατεύθυνση της διεύρυνσης της εγχώριας παρουσίας της αλυσίδας και της ανάκτησης του «χαμένου» τζίρου μετά και την επαναλειτουργία του πρώην δικτύου της Μαρινόπουλος από την Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Παράλληλα, ιδιαίτερη σημασία αναμένεται να δοθεί στο κομμάτι της εμπορικής πολιτικής των προωθητικών ενεργειών, που απορροφά κεφάλαια της τάξεως των 80 εκατ. ευρώ ετησίως.

  • Ο στόχος που θέλει τον φετινό τζίρο να καταγράφει συνολική αύξηση περί το 7%, σε σχέση με τα 765 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται ότι διαμορφώθηκαν τα έσοδα του 2018, περιλαμβάνει εκτίμηση για ρυθμό ανάπτυξης στα νέα καταστήματα που θα κυμανθεί στα επίπεδα του 20%.
  • Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης της δυναμικής της Μασούτης, μέσω μιας νέας εξαγοράς (μετά την Προμηθευτική Τροφίμων), στην παρούσα φάση δείχνει αποδυναμωμένο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here