Στην κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά της Hertz έναντι 4,2 δις δολαρίων προχώρησαν οι αμερικανικές εταιρείες management, Knighthead Capital Management και Certares Management.

Βάσει της πρότασης, που αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg, οι δύο εταιρείες θα πάρουν “επ’ ώμου” την διαχείρηση και τον έλεγχο της Hertz τη στιγμή που η εταιρεία βγει από το Αρθρο 11 του αμερικανικού πτωχευτικού κώδικα.

Το τελικό αντίτιμο θα καθοριστεί, από το ύψος συμμετοχής των σημερινών πιστωτών της εταιρείας στη χρηματοδότηση.

Η πρόταση έγινε μέσω του fund που δημιούργησαν οι Knighthead και Certares πέρυσι.

Λίγα λόγια για την Certates

Η Certares ιδρύθηκε το 2012 και συγκεντρώνει μια ομάδα έμπειρων ιδιωτών επενδυτών και επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία σε τομείς όπως βιομηχανία, επενδύσεις, συναλλαγές και διαχείριση. Οι επενδυτικές της δραστηριότητες επικεντρώνονται σε διάφορους βασικούς τομείς, όπως ταξίδια και τουρισμός, φιλοξενία, επιχειρήσεις και καταναλωτικές υπηρεσίες. Έει έδρα στη Νέα Υόρκη.

Λίγα λόγια για την Knighthead

Η Knighthead Capital Management, LLC είναι εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ιδρύθηκε το 2008. Η εταιρεία επικεντρώνεται σε μακροπρόθεσμες επενδύσεις και αναλαμβάνει δράση με βάση τα γεγονότα που προκύπτουν, στις ειδικές καταστάσεις που διαμορφώνονται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Διαβάστε επίσης:

H χρεοκοπημένη Hertz πουλά μετοχές 1 δις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ