Με νέα πρόσωπα και με αλλαγές ρόλων ενισχύεται η δημοσιογραφική ομάδα του NPL Confidentialτο οποίο αποκτά πλέον νέα δυναμική στην καθημερινή προσπάθεια να συλλέγει και να μεταδίδει με εγκυρότητα και σοβαρότητα επίκαιρες πραγματικές ειδήσεις και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν για την Ελληνική και την διεθνή αγορά των NPLs και NPEs.

Αρχισυντάκτης του NPLConfidential.com αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Κωστής Παπαγρηγόρης, ενώ στην συντακτική ομάδα του portal προστίθεται η έμπειρη οικονομική συντάκτης Αγγελική Βελεσιώτη. Μαζί τους, καθημερινά, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Ν. Κώνστα, δημοσιογράφου & δ/ντη σύνταξης της ethosMEDIA, συνεργάζεται η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα οικονομικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ του ομίλου ethosGROUP.

Tο NPLConfidential.com, το συνδρομητικό, ενημερωτικό portal του Ομίλου ethosGROUP που εξειδικεύεται στην Ελληνική και την διεθνή αγορά των NPLs και NPEs, ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη του 2019, παρέχοντας το εξειδικευμένο περιεχόμενο του στην αγγλική γλώσσα, και από τους πρώτους μήνες ζωής του έχει καθιερωθεί ως η καθημερινή πηγή πληροφόρησης για τους επαγγελματίες της συγκεκριμένης αγοράς.

Tο NPLConfidential.com προσφέρει στους συνδρομητές του μια σειρά από προνόμια και ευκολίες, καθώς στις σελίδες του μπορεί κάποιος να βρει συγκεντρωμένη και επιλεγμένη ειδησεογραφική κάλυψη των τελευταίων εξελίξεων στην ελληνική και τη διεθνή αγορά των NPLs & NPEs, έγκυρες αναλύσεις από διακεκριμένα στελέχη του χώρου, στοχευμένο περιεχόμενο σε θέματα real estate, τραπεζών, οικονομίας και επιχειρήσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις, ειδήσεις από το οικονομικό και επιχειρηματικό παρασκήνιο, εμπιστευτικές απόψεις κυβερνητικών και θεσμικών αξιωματούχων και σημαντικές οικονομικές αναλύσεις παραγόντων της αγοράς.

H ετήσια συνδρομή στο portal κοστίζει 950€ (+ΦΠΑ), μια επιλογή που αποδίδει ωφέλη στους συνδρομητές μας από την πρώτη κιόλας μέρα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο συνδρομών του portal κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο τηλεφωνικά στο  (+30) 210 998 4904 ή μέσω e-mail sto papadopoulos.v@ethosmedia.eu