Η Enet Solutions-Logicom SA, πολυεθνική εταιρεία με ηγετική θέση στη διανομή λύσεων IT, διευρύνει τη συνεργασία της με την Oracle και γίνεται Value Added Distributor (VAD) της Oracle καλύπτοντας τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας, της Αλβανίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ. Η Logicom θα βοηθήσει τους συνεργάτες να αξιοποιήσουν το χαρτοφυλάκιο της Oracle, με βάση τις VAD προτάσεις της Oracle, και να αποκτήσουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις εξειδίκευσης που είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών τους. Με αυτή τη συνεργασία, η Oracle αναγνωρίζει τη μεγάλη εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της Logicom στην παροχή προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών της Oracle στις αντίστοιχες αγορές.

Ο Σπύρος Κουρμούσης, Γενικός Διευθυντής της Enet Solutions-Logicom SA, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την Oracle και πεπεισμένοι ότι αυτή η σύμπραξη θα επιταχύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη και των δύο εταιρειών. Η σειρά προϊόντων της Oracle θα μας επιτρέψει να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας και να βελτιώσουμε την εμβέλειά μας στην αγορά. Επιπλέον, η συνεργασία καταδεικνύει την εμπιστοσύνη κορυφαίων προμηθευτών, όπως είναι η Oracle, στις δυνατότητες της Logicom».

Σχετικά με την Logicom

Η Logicom αποτελεί κορυφαίο διανομέα λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας και καλύπτει μεγάλες περιοχές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική. Αποτελώντας έναν απαραίτητο κρίκο στην εφοδιαστική αλυσίδα τεχνολογίας, η Logicom αναπτύσσει αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με τους προμηθευτές και τους επίσημους συνεργάτες της. Η εταιρεία εδρεύει στην Κύπρο και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου από το 2000. Έχει συνεργασίες με όλους τους προμηθευτές εξελιγμένων λύσεων τεχνολογίας παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Logicom, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.logicomdistribution.net, και να την ακολουθήσετε στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter.

Σχετικά με το Oracle PartnerNetwork

Το Oracle PartnerNetwork (OPN) είναι το πρόγραμμα συνεργατών της Oracle που παρέχει στους συνεργάτες ένα διαφοροποιημένο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη, πώληση και υλοποίηση λύσεων της Oracle. Το OPN προσφέρει πόρους για την εκπαίδευση και υποστήριξη σε εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις της Oracle και έχει εξελιχθεί σε αντιστοιχία με το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Oracle, τη διαρκώς μεγεθυνόμενη βάση των συνεργατών της και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Βασικό στοιχείο των πρόσφατων βελτιώσεων στο OPN είναι η δυνατότητα των συνεργατών να αναγνωριστούν και να ανταμειφθούν για την επένδυσή τους στο Oracle Cloud. Οι συνεργάτες που δραστηριοποιούνται με την Oracle θα μπορούν να διαφοροποιήσουν την εξειδίκευση και την εμπειρία τους στο Oracle Cloud με τους πελάτες, μέσα από το πρόγραμμα OPN Cloud – ένα καινοτόμο πρόγραμμα που συμπληρώνει τα υφιστάμενα επίπεδα του προγράμματος OPN με επίπεδα αναγνώρισης και προοδευτικά πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες που εργάζονται με το Oracle Cloud. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.oracle.com/partners.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here