Γράφει η «ξενοδόχος»

Περισσότερο υδάτινο στοιχείο προστίθεται στην επένδυση για τα νέα ‘’Αστέρια Γλυφάδας’’ εκεί όπου θα λειτουργήσει το πρώτο Οne & Only της Αθήνας από το πρώτο εξάμηνο του 2023, όπως τουλάχιστον προβλέπει αυτή την στιγμή το χρονοδιάγραμμα.

Στη ‘’Διαύγεια’’ δημοσιεύτηκε η απόφαση από την αρμόδια Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής περί τροποποίησης και συμπλήρωσης  της προηγούμενης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων  και αφορά την επανάχρηση των Αστεριών Γλυφάδας ‘’και τη δημιουργία 5άστερης μονάδας 400 κλινών’’ εντός της έκτασης των συνολικά 272 στρεμμάτων στο παραλιακό μέτωπο.

  • Η έκταση είναι μισθωμένη στην εταιρεία Ναυσικά, η οποία, ως γνωστόν, έχει ως βασικό της μέτοχο την Grivalia.

Στην απόφαση περιλαμβάνονται πέντε βασικές τροποποιήσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη απόφαση που είχε εγκριθεί ώστε να προχωρήσει η επένδυση, ο προϋπολογισμός της οποίας έχει αυξηθεί κατά πολύ σύγκριση με τα αρχικά προβλεπόμενα στα 145 εκατ. ευρώ, από τα 80 εκατ. ευρώ και τα 120 εκατ. ευρώ που ήταν τα προηγούμενα κονδύλια.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η αδειοδοτημένη δραστηριότητα τροποποιείται και συμπληρώνεται καταρχάς ως προς την κάλυψη περγόλων και στεγάστρων, με την αφαίρεση 260 τ.μ. από τις υφιστάμενες πέργολες και την προσθήκη 8.800 τ.μ. σε νέες θέσεις.

Επιπλέον, την κάλυψη των κολυμβητικών δεξαμενών και των υδάτινων στοιχείων, όπου η αρχική επιφάνεια των 1.560 τ.μ. αυξάνεται σε 3.950.τ.μ. κολυμβητικών δεξαμενών και 400 τ.μ. στοιχείων νερού, επίσης, την προσθήκη 66 νέων μηχανοστασίων κολυμβητικών δεξαμενών, ακόμη, την προσθήκη υπόγειων δεξαμενών νερού, πυρόσβεσης, αντλιοστασίων κ.α. και τέλος τις μετατροπές μικρής κλίμακας, όπως επισημαίνεται, στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό (νέα διαμερισμάτωση, αλλαγή όψεων και χρήσης των κτιρίων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ