Τον συντονισμό και τη διαχείριση του νέου εγχειρήματος, ανέλαβε η εξαιρετικά δραστήρια μητέρα του Νικόλα Τριμμάτη, η Κάτια Τριμάτη.

Το σημαντικό όμως για την ελληνική αγορά των media, είναι ότι ένας ισχυρός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε και μπήκε δυναμικά στην ελληνική αγορά των μέσων ενημέρωσης επενδύοντας στην ηλεκτρονική, οικονομική και πολιτική, εφημερίδα “GrTimes.gr”.

Ο Σαλονικός επιχειρηματίας Nικόλας Tριμμάτης είναι ένας από πιο πετυχημένους Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο όμιλος Trimmatis Group, με έδρα το Λονδίνο, βλέπει την Ελλάδα ως έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς για νέες επενδύσεις.

Ο επικεφαλής του ομίλου, Νικόλας Τριμμάτης διαβλέπει την προοπτική που υφίσταται για την προσέλκυση διεθνούς επενδυτικού κοινού, και βολιδοσκοπεί νέες επενδύσεις στην χώρα, καθώς πιστεύει βαθιά ότι αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο επενδυτικό προορισμό για την επόμενη δεκαετία.

Ο όμιλος έχει ήδη επενδύσει στην Ελλάδα, δημιουργώντας μία νέα εταιρεία από το 2018 με σκοπό να διερευνήσει τις δυνατότητες της ταχέως αναπτυσσόμενης ελληνικής αγοράς.

Ο κ. Τριμμάτης αποτελεί πλέον γνωστό μέλος της βρετανικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Εκπροσωπεί την 3η γενιά της οικογένειας του στον κλάδο των ακινήτων. Είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Concept Business Group, ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων με έδρα το Λονδίνο, ενώ στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί επιχειρηματικές συμφωνίες συνολικής αξίας άνω των 2 δισ. λιρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here