Η Mastercard ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Παναγιώτης Πολύδωρος αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, παίρνοντας τη σκυτάλη από την κ. Άσπα Παλημέρη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από τον νέο του ρόλο στη Mastercard, ο Παναγιώτης Πολύδωρος αναλαμβάνει τη διαχείριση όλου του φάσματος των δραστηριοτήτων της εταιρείας και στις τρεις αγορές, με έμφαση στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας, την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών, την ανάδειξη των λύσεων προστιθέμενης αξίας της Mastercard σε όλο το φάσμα του ψηφιακού μετασχηματισμού και την προώθηση καινοτόμων εφαρμογών προς όλα τα μέλη του οικοσυστήματος πληρωμών.

Ο Παναγιώτης Πολύδωρος έχει μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στον κλάδο των πληρωμών, καθώς ανήκει στην ομάδα της Mastercard από τον Μάρτιο του 2017 κατέχοντας το ρόλο του Business Development Director, όπου ήταν υπεύθυνος μεταξύ άλλων, για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών για τις γεωγραφίες της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. Ο κ. Πολύδωρος προέρχεται από το χώρο του Strategy Consulting με εμπειρία στη Deloitte. Επίσης, έχει εργαστεί ως Αναλυτής Ομολόγων και Παραγώγων καθώς και ως Account Manager στην εταιρεία Bloomberg. Ακαδημαϊκά, είναι κάτοχος Masters in Management από το London Business School και απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών.

Ο Peter Bekenecker, Πρόεδρος της Mastercard Central Europe, δήλωσε:

«Ο κλάδος των πληρωμών εξελίσσεται συνεχώς. Για τον λόγο αυτό, οφείλουμε να αναπροσαρμοζόμαστε διαρκώς, προκειμένου, ανά πάσα στιγμή, να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις στρατηγικές και τεχνολογικές απαιτήσεις της αγοράς. Η ευρεία γνώση και εμπειρία του στον κλάδο, καθιστά τον Παναγιώτη το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγήσει την εταιρεία, μέσα από τον ρόλο του Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της, συνεχίζοντας την πορεία της καινοτομίας και αριστείας».

Αναλαμβάνοντας το νέο του ρόλο, ο Παναγιώτης Πολύδωρος συμπλήρωσε,

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για το νέο μου ρόλο στην ομάδα της Mastercard και την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω να υποστηρίζω την επιτυχημένη μας πορεία. Η τεχνολογία, η καινοτομία, αλλά και η ουσιαστική υποστήριξη των καταναλωτών και των επιχειρήσεων βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στους ίδιους πυλώνες με ακόμα περισσότερο πάθος και όρεξη».