Στην ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην Ελλάδα στοχευουν τα Kiosky’s Convenience Stores τα οποία με 29 καταστήματα έως σήμερα έχουν καταφέρει να κερδίσουν το στοίχημα στη μικρή λιανική.

Το δίκτυο επεκτείνεται με ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη το οποίο αμοίγει επί των οδών Βασ. Γεωργίου και Ν. Ζέρβα, στο κέντρο της πόλης.

Ταυτόχρονα, ένα νέο Kiosky’s ξεκίνησε τη λειτουργία του στο νομό Αττικής και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, στη Λεωφόρο Πάρνηθος 106.

Το συγκεκριμένο franschise ανοίγει από το πρωί ως τις 11 μ.μ. , παρέχοντας στους κατοίκους της περιοχής καφέ και σνακ, καθώς και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το σπίτι ή το γραφείο.

To πλάνο επέκτασης περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας όπως η Πάτρα και ο Βόλος.

H ιδέα

Η ιδέα του δικτύου kiosky’s αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρείας ΜΟΥΧΑΛΗΣ ΑΕ, που ξεκίνησε το 2007, με στόχο την ανάπτυξη ενός πρότυπου δικτύου μικρών σημείων λιανικής (περίπτερα – ψιλικά – μίνι μάρκετ), τα μέλη του οποίου δηλώνουν ότι θα προασπίσουν την ανταγωνιστικότητά τους με κύριους άξονες την οργάνωση της εμπορικής λειτουργίας τους, την αναβάθμιση των υποδομών και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών τους, την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συνεργασιών και συνεργειών με τις προμηθεύτριες εταιρείες του κλάδου και πάνω απ’ όλα την ανάπτυξη μιας πελατοκεντρικής προσέγγισης προς τον τελικό καταναλωτή.

Ο όμιλος Μούχαλη, θυγατρικές του οποίου είναι η Άλφα Διανομές και η ΙΝΚΑΤ που διαχειρίζεται το δίκτυο λιανικής Kiosky’s στην οποία έχει επενδύσει η Southbridge Europe Mezzanine, δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο καπνοβιομηχανικών προϊόντων και ειδών ζαχαρωδών-κάβας.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο mr Kiosky’s με τα περίπτερα του μέλλοντος που σαρώνουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here