Μεθαύριο, αναστέλλεται η διαπραγμάτευση της μετοχής της Attica Bank.

Ξεκινά η σύμπτυξη των μετοχών της Attica Bank κατά 150 φορές και στις 13 Μαρτίου θα επιστρέψει η νέα μετοχή της Attica Bank με νέα τιμή.

 Με το reverse split, η επικείμενη αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank αντί να γίνει στα 0,08 Ευρώ θα πραγματοποιηθεί στα 13 Ευρώ.

αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 473,3 εκατ. ευρώ, με την έκδοση warrants της Attica Bank, είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου.

Με βάση όλες τις ενδείξεις μετατίθεται για τα τέλη Απριλίου.

Evώ οι διαβουλεύσεις για το μέλλον της Attica Bank συνεχίζονται πυρετωδώς ώστε να κατατεθούν εγκαίρως τα σχέδια διαχείρισης των κόκκινων δανείων και ανακεφαλαιοποίησης από τους νέους ιδιώτες, η Ελένη Βρεττού έχει πιάσει δουλειά για την αναδιοργάνωση της τράπεζας.

  • Τελευταίο της …κατόρθωμα, ένας νέος μεγάλος καταθέτης (260 εκατ. Ευρώ) του ευρύτερου χώρου της Ενέργειας (ΑΠΕ πιο συγκεκριμένα), ο οποίος πήρε τα λεφτά του από την συστημική τράπεζα με την οποία συνεργαζόταν και τα μετέφερε στην Attica Bank, «για την Ελένη».

Για το συγκεκριμένο θέμα ενημέρωσε ο ίδιος ο καταθέτης, σε κοινωνική εκδήλωση θεσμικού φορέα, τον ίδιο τον Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here