Γράφει η «ξενοδόχος»

Διαδραστικοί τοίχοι και βιτρίνες με προσωποποιημένα μηνύματα και προσφορές, δοκιμή ρούχων μέσω εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας και ψώνια που θα έρχονται στον πελάτη με drones. 

Αυτό είναι το Commercial Hub του Ελληνικού, το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της χώρας! (βίντεο)

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες που θα ζήσουν οι επισκέπτες, Ελλήνες και ξένοι του νέου εμπορικού, ψυχαγωγικού και επιχειρηματικού προορισμού στο Ελληνικό ή αλλιώς το commercial hub που παρουσίασε χθές επισήμως η Lamda Development.  

Mε βάση την παρουσίαση της εταιρείας ο νέος υπερσύγχρονος  εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός θα εκτείνεται σε περισσότερα από 185.000 τ.μ. επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, ένα εμπορικό πάρκο επόμενης γενιάς με καταστήματα μεγάλης επιφάνειας, καθώς και υπερσύγχρονοι χώροι γραφείων. Δίπλα ακριβώς, θα αναπτυχθεί ένας εμβληματικός πύργος μικτής χρήσης, όπου θα στεγαστούν ξενοδοχείο, γραφεία και διαμερίσματα. «Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό οικοσύστημα, το οποίο εισάγει μία νέα φιλοσοφία στις αγορές, στη διασκέδαση, στην εργασία, στην καθημερινότητα των πολιτών», με τις συνολικές επενδύσεις να εκτιμώνται σε επίπεδα άνω των 600 εκατ. ευρώ.

Όπως ανέφερε χθές ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development κ. Οδυσσέας Αθανασίου, το commercial hub του Ελληνικού θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, Ελληνες και ξένους και φυσικά για το 1 εκατ. τουρίστες που θα επισκέπτονται το Ελληνικό κάθε χρόνο». 

Οσον αφορά ειδικά το εμπορικό κέντρο, το μεγαλύτερο της χώρας, ο σχεδιασμός είναι υβριδικός, με ανοικτούς και κλειστούς χώρουςλαμβάνοντας υπόψη το κλίμα της χώρας. 

Το εμπορικό πάρκο νέας γενιάς 30.000 τ.μ. θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τον όμιλο Fourlis φιλοξενώντας μεταξύ άλλων τα brands ΙΚΕΑ και Intersport που βρίσκονται στο ‘’χαρτοφυλάκιό του’’, ενώ οι υπεσύγχρονοι χώροι γραφείων των 27.500 στους επάνω ορόφους του εμπορικού κέντρου θα στεγάσουν τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας Πειραιώς. 

Ιδιαίτερης σημασίας, σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου είναι και ο Πύργος Μικτής χρήσης, ύψους 150 μέτρων όπου θα στεγαστούν ξενοδοχείο, γραφεία και διαμερίσματα και θα συνδέεται με τους άλλους πόλους του commercial hub του Ελληνικού. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here