Σε έναν μήνα, στις 25 Μαΐου 2023 αναμένεται να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί για την πολυτελή έπαυλη του εκλιπόντος επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Εκάλης του δήμου Κηφισιάς.

Πρόκειται για ακίνητο που περιλαμβάνει οικόπεδο, επιφάνειας 3.533 τ.μ., επί της οδού οδού Πάρνηθος. Σε αυτή την έκταση έχει ανεγερθεί πολυτελής μονοκατοικία, η οποία αποτελείται από δύο κτιριακούς όγκους. Η συνολική δόμηση είναι 1.604,72 τ.μ., εκ των οποίων τα 1.212,86 τ.μ. αποτελούν χώρους κύριας χρήσης (1.123,86 τ.μ. ανωδομής και 89 τ.μ. υπογείου), ενώ τα 391,86 τ.μ. υπόγειους χώρους βοηθητικής χρήσης.

Ο πλειστηριασμός επισπεύδεται από τον Παναγιώτη Αρμαμέντο, ο οποίος στρέφεται εναντίον της χήρας του Ανδρέα Βγενόπουλου, Αρετής Σουβατζόγλου καθώς και των δύο παιδιών του, της Μελίνας και του Φίλιππου Βγενόπουλου.

Η έπαυλη, η οποία ξεχωρίζει για τον πύργο 16 μέτρων που διαθέτει βγαίνει προς εκποίηση με την τιμή πρώτης προσφοράς τα έχει οριστεί στα 4,2 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης μια τεράστια πισίνα 103 τετραγωνικών, στεγασμένο χώρο BBQ με ξύλινη πέργκολα και με πέτρινες επενδύσεις στο νοτιοανατολικό τμήμα και μικρό γήπεδο μπάσκετ στο ανατολικό τμήμα.

Απέχει δε 600 μέτρα από το Ekali Club.