Ένα κάμπινγκ 5* στην Α’ Ακτή Βούλας

Υπ’ ατμόν βρίσκεται η τουριστική επένδυση για την κατασκευή κάμπινγκ 5 αστέρων στην Α’ Ακτή Βούλας.

Η έκταση ανήκει στην ΕΤΑΔ και παραχωρήθηκε προς μίσθωση στην εταιρεία ΒΔ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., θυγατρική της Ναυσικά Α.Ε., η οποία ανήκει κατά 80% στην Grivalia και κατά 20% στον Όμιλο Παπαθεοχάρη.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει, με την έγκριση από τον αρμόδιο Δήμο της οικοδομικής άδειας, με την οποία δίνεται το πράσινο φως για την ανέγερση κτηρίων, μαζί με τα ήδη υφιστάμενα και την κατασκευή πισίνων.

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία είχε λάβει το “οκ” για την εκτέλεση των πρώτων έργων που αφορούσαν την καθαίρεση κτισμάτων και την περίφραξη του εργοταξίου.

Με την επένδυση θα αναβιώσει ουσιαστικά η υφιστάμενη τουριστική κατασκήνωση του ΕΟΤ, με τελική κατάταξη της εγκατάστασης στην κατηγορία 5 αστέρων.

Με το νέο έργο θα δημιουργηθούν: εστιατόριο, αναψυκτήριο, παιδότοπος, χώρος διημέρευσης με βιβλιοθήκη, κατάστημα, κινηματογράφος, γυμναστήριο, κέντρο αναζωογόνησης, αθλητικά γήπεδα και ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων με ταυτόχρονη πυκνή φύτευση και υπαίθρια καθιστικά προσφέροντας έτσι μία όαση αναψυχής στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here