Φ.Κ.

Mετά από τρία χρόνια λειτουργίας ενός online και ενός φυσικού καταστήματος, πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το scarletbeauty.gr της οικογένειας Σαράντη

Η “είδηση” συνέπεσε με το μεγάλο bazaar καλλυντικών που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται και το κτήριο της scarletbeauty.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες του Banks η ουρά είναι ατέλειωτη, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία αυτής της προωθητικής ενέργειας.

Μπορείτε να βρείτε αρώματα από 9 ευρώ, κραγιόν από 3,5 ευρώ, αντιηλιακά από 1,5 ευρώ, μολύβια από 6 ευρώ και πολλά άλλα εκπτωτικά είδη που έγιναν ανάρπαστα από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το ψηφιακό κανάλι πωλήσεων κλείνει, αλλά το bazaar ανθεί, οπότε -σύμφωνα με πληροφορίες- αυτό μπορεί να καθιερωθεί ετησίως δίνοντας τη δυνατότητα αγοράς καλλυντικών (γνωστών brands) και οικιακών ειδών σε πολύ χαμηλή τιμή.

Το scarletbeauty.gr είχε ιδρυθεί το 2020, ως ένα διαδικτυακό κανάλι διάθεσης προϊόντων (καλλυντικών και ειδών οικιακής χρήσης τόσο ιδιοπαραγόμενων από τον όμιλο Σαράντη όσο και εκείνων που αντιπροσωπεύει). 

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας πελάτες, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το scarletbeauty.gr δεν είναι πλέον σε λειτουργία. 

Στη διάρκεια λειτουργίας των 3 χρόνων του scarletbeauty.gr, αποστολή μας ήταν πάντα η ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από τον κόσμο της ομορφιάς. 

Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Scarlet Beauty

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σαράντης παίρνει θέση για την πώληση της συμμετοχής στην Estee Lauder

Ποια εταιρεία, στη σκιά της ουκρανικής κρίσης, εξαγοράζει η Σαράντης;

Πουλάει δυναμικά (και) στο εξωτερικό ο Σαράντης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here