Η ιστορική επιχείρηση βραβεύθηκε η εταιρία «Αφοι Πλέσσα Α.Ε.», βραβεύθηκε , ανάμεσα με την ιδιαίτερα  τιμητική διάκριση στην κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Η εταιρεία “Αφοι Πλέσσα Α.Ε“, έχει ήδη διαγράψει μια σημαντική πορεία 100 ετών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές και καινοτόμες υπηρεσίες.

Διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο 150 εθνικών και διεθνών φορτηγών και 120 ρυμουλκούμενων όλων των τύπων και ένα ευρύ δίκτυο με περισσότερες από 400 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς παρέχοντας υπηρεσίες logistics, port handling, booking, και ειδικά διαμορφωμένους χώρους parking στάθμευσης και αποθήκευσης.

«Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» είναι μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, για 7η  χρονιά, στο Golf Prive της Γλυφάδας παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, με στόχο να αναδείξει δυναμικές εταιρίες με όραμα, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, και συνεχείς επενδύσεις. Το βραβείο, για λογαριασμό της «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.»,  παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρίας Πέτρος Πλέσσας .

Με αφορμή την βράβευση της εταιρίας , ο κ. Π. Πλέσσας, Προέδρος της «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.» δήλωσε:

  • « Η βράβευσή μας στην κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ αποτελεί το επιστέγασμα μιας σημαντικής πορείας 100 ετών , μέσα από τα οποία η «ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ» κατόρθωσε  να περάσει το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης από γενιά σε γενιά, για να εξελιχθεί σε  μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Καθώς η οικονομία ανακάμπτει και οι περισσότεροι κλάδοι επιδεικνύουν μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή ορμή, πιστεύουμε ότι η εταιρία μας και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στον χώρο των μεταφορών»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here