Με μια σεμνή και έντονα συναισθηματική τελετή, η εταιρεία Αφοι ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε. γιόρτασε τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή της.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου, στα Βραχναίικα της Πάτρας, κυρίαρχα στοιχεία ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια για το επίτευγμα της εκατονταετούς αδιάλειπτης διαδρομής και συνεχούς εξέλιξης της εταιρείας, αλλά και το οραματικό στοιχείο για τη μελλοντική αναπτυξιακή της πορεία.

Στους χαιρετισμούς κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τόσο ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, όσο και ο Commercial & Operation Manager της Grimaldi Group κ. Nunzio Savarese, εξήραν τη δράση της ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε. και αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια στην προστιθέμενη αξία που προσφέρει η εταιρεία τόσο στις καινοτόμες αναπτυξιακές δράσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση, όσο και στο τεράστιο κύρος και τη δυναμική του Ομίλου Grimaldi.

 

Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους, ο κ. Διονύσης Πλέσσας, Commercial &  Marketing Manager,  αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την εταιρεία, αναφέρθηκε στο όνειρο και στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οι προγονοί τους δημιούργησαν την «Αφοί Πλέσσας» το 1922 και στις οποίες, η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη με απόλυτη συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια.

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην πορεία και την εξέλιξη της εταιρείας, σημείωσε ότι αυτή ταυτίστηκε με την πορεία και την εξέλιξη της ίδιας της Ελλάδας, καταφέρνοντας να μείνει όρθια εν μέσω κρίσιμων και σπουδαίων γεωπολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών γεγονότων.

Στη συνέχεια, ο κ. Δ.Πλέσσας, αναφέρθηκε εμφατικά στη συμβολή της εταιρείας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά και στη στήριξη της κοινωνίας, τονίζοντας τις σπουδαίες υποδομές και τις σύγχρονες προσφερόμενες υπηρεσίες:

  • «Αυτή η επέτειος μας βρίσκει πιο ισχυρούς από ποτέ, να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές και καινοτόμες υπηρεσίες, μ’ έναν σύγχρονο στόλο 150 εθνικών και διεθνών φορτηγών και 120 ρυμουλκούμενων όλων των τύπων και ένα ευρύ δίκτυο με περισσότερες από 400 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διακινούμε πάνω από 20.000 container/trailer ανά έτος με επίκεντρο τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, έκτασης άνω των 40 στρεμμάτων, μια ανάσα από το λιμάνι της Πάτρας».

 

Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, έδωσε το στίγμα του μέλλοντος ανακοινώνοντας το στρατηγικό επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, καθώς και έργα,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here