Ένα ακόμη τέλος εποχής για την αλυσίδα Village, που μένει πλέον με 4 πολυσινεμά στην Αθήνα, μετά το οριστικό κλείσιμο των Village του Φαλήρου, όπου η σύμβαση έληξε και δεν ανανεώθηκε.

Συνεχίζουν λοιπόν τα Village στο Τhe Mall Athens στο Μαρούσι, στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, στου Ρέντη και το Παγκράτι. Για όσους θυμούνται το μακρινό παρελθόν ένα πρώτο ‘’τέλος εποχής’’ για την αλυσίδα είχε σηματοδοτήσει το κλείσιμο των πρώτων Village του Αμαρουσίου στο σύγχρονο κτίριο γραφείων που στεγάζει σήμερα την Deloitte, λόγω της λειτουργίας, τη δεκαετία του ’00 του πολυκινηματογράφου Village στο The Mall.

Village Entertainment Park

Η Village Roadshow Ελλάς ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1996 και ο πρώτος πολυκινηματογράφος της είχε λειτουργήσει στο Μαρούσι το 1997.

Το επόμενο βήμα έγινε το 2000 με τη δημιουργία του πρώτου σύγχρονου εμπορικού-ψυχαγωγικού κέντρου στην Ελλάδα, του Village Entertainment Park στου Ρέντη για να ακολουθήσουν κι άλλες επενδύσεις αλλά και μεγάλα σκαμπανεβάσματα της εταιρείας της οικονομικής -πιο πρίν- αλλά και τώρα της υγειονομικής κρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ