Οι σύμβουλοι του διαγωνισμού για την πώληση της εταιρείας μίσθωσης αυτοκινήτων Lion Rental, μέλους του ομίλου Θεοχαράκη, η οποία αποτελεί την αποκλειστική δικαιοδόχο του ονόματος Sixt στην Ελλάδα, αφήνουν να διαρρεύσει η πληροφορία για την κατάθεση δύο προσφορών από υποψήφιους αγοραστές. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων εξέπνευσε την περασμένη Παρασκευή και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν από τη Μοτοδυναμική (όμιλος Κυριακόπουλου) και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μανδύλα (Kosmocar/Karenta).  

Ο προτιμητέος επενδυτής αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.  Κατόπιν θα ξεκινήσουν οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας (SPA). 

Ο όμιλος Θεοχαράκη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νέο σχήμα που θα προκύψει, θα διατηρήσει συμμετοχή  με διψήφιο ποσοστό .

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου ο όμιλος Θεοχαράκη να λειτουργήσει μεταβατικά και ως “εγγυητής” του νέου επενδυτή σε ότι αφορά την πλευρά της οικογένειας Sixt που διαθέτει ισχυρά δικαιώματα τελικής επιλογής για τη χρήση του ονόματος Sixt στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here