Για πολλούς είναι ο…άσος στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου Viohalco, για άλλους μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες της Ευρώπης, με σημαντικό πλεονέκτημα, το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα που υλοποιεί.
Για τους γνώστες του κλάδου, των ανταγωνιστριών εταιρειών η ElvalHalcor δεν θα χρειαστεί να περιμένει και πολύ για να είναι, ίσως η top στην Ευρώπη, στον κλάδο της, στην δραστηριότητα της.
    Η μεγάλη επένδυση στον τομέα έλασης αλουμινίου, ύψους 150 εκατ. € ολοκληρώνεται την άνοιξη (Απρίλιος 2020).
   Το 2020 θα είναι χρονιά σταθμός, καθώς θα είναι από τις κορυφαίες βιομηχανίες αλουμινίου, στην “γηραιά ήπειρο” τόσο ποιοτικά όσο παραγωγικά.
    Στα 1,75 ευρώ, χθες, με απώλειες –1,35% αλλά οι γνώστες μαζεύουν με ορίζοντα 6μήνου και 9μηνου. Με αποτίμηση στα 656,67 εκατ. € θα την έβλεπα σε δεύτερο χρόνο, προς το 1 δισεκατομμύριο Ευρώ όταν θα αρχίσει η full παραγωγή μετά την ολοκλήρωση της υπέρ σύγχρονης μονάδας.
     Με τέτοια αποτίμηση θα εδικαιούτο μία θέση στον FT Large Cap, με την προυπόθεση, πως θα διευρυνόταν η ελεύθερη διασπορά, όπως ορίζεται από τα κριτήρια, προυποθέσεις ένταξης στην…Super League του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.
   Με δύο λέξεις blue chipάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here