Πριν από καιρό, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα κόσμησε την καρδιά του Μαϊάμι. Πρόκειται για τον πύργο της καταξιωμένης αρχιτέκτονοε, Zaha Hadid η οποία με το εμβληματικό αυτό κτήριο ολοκλήρωσε μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κόσμο του σχεδίου και της αρχιτεκτονικής.

Ο ξεχωριστός αυτός πύργος, διάσημος για τον εξωτερικό του περίβλημα αποτέλεσε πόλο έλξης για εύπορους και διάσημους υποψήφιους επενδυτές, μεταξύ αυτών και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας της Krinos Foods, Eric  Moscahlaidis.

Ο ίδιος σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα κατέβαλε τον περασμένο Αύγουστο 13 εκατ. δολάρια για την απόκτηση δύο μονάδων του πύργου «One Thousand Museum» την 5601 και 5602.

Αν και η εξαγορά έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι, πολύ πρόσφατα έγινε γνωστό το όνομα του αγοραστή. Για την απόκτηση των εν λόγω ακινήτων ο επιχειρηματίας υπέγραψε υποθήκη αξίας 5,5 εκατ.  δολαρίων από την HSBC Bank.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία του Eric Moscahlaidis με έδρα την Νέα Υόρκη εισάγει ελληνικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο,  ζυμαρικά και λαχανικά τουρσί, τυρί.

Η εταιρεία του συνεργάζεται με πολλά γνωστά ελληνικά brands όπως Γιώτης, Melissa, Fanta,  Μέλι Αττική, Ferrero-Kinder, Bravo,  ΙΟΝ, τοπ, Ζαναε και Έψα.

Ιδρυτής της Krinos Foods, υπήρξε ο πατέρας του Eric, John Moschalaidis.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here