Ο τουριστικός κλάδος δεν είναι ο μοναδικός στον οποίον έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις εξαιτίας του κορωνοιού.

Είναι αναμβίβολα από τους πρώτους, που δέχθηκε το ισχυρότερο πλήγμα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αρκετοί επιχειρηματίες εξαιτίας της θεαματικής ανόδου του κλάδου είχαν πάρει αρκετά δάνεια με αποτέλεσμα να είναι σήμερα  “ανοιχτοί”.

Αυτό τους καθιστά ευάλωτους  σε επιθετικές εξαγορές- σε distressτιμές- σε αναγκαστικές αναδιαρθρώσεις γραμμών χρηματοδότησης κ.λ.π.

Η αναδιάταξη δυνάμεων και ισορροπιών θα έχει “τεκτονική έκταση” μας εκμυστηρεύθηκε πηγή του κλάδου, που τον Σεπτέμβριο εγκαινιάζει την λειτουργία ακόμη μίας μονάδος του ομίλου του στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων ο Τομ Στεφανόπουλος απέκτησε το Patra Palace, το γνωστό 4άστερο ξενοδοχείο στην παραλία της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η μονάδα διέθετε 67 δωμάτια, με τον αριθμό τους να αλλάζει με βάση το πλάνα πλήρους ανακαίνισης της.

Ο ελληνοαμερικανός, ιδιοκτήτης της Stamoules Produce Company δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής φρούτων, λαχανικών κ.α Με έδρα την Καλιφόρνια η SPC μετρά, σχεδόν, 90ετή λειτουργία με το US Business Executive να υπολογίζει σε 14 εκατ. ετησίως τα κιβώτια προϊόντων συσκευασίας, συμπεριλαμβάνοντας την στην 5άδα των μεγαλύτερων της Ακτής.

Ο Τομ Στεφανόπουλος- αχαϊκής καταγωγής- είχε γίνει γνωστός στην Πάτρα όταν προ 3ετίας αγόρασε το σπίτι, όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς. Με κονδύλια του το κτήριο ανακαινίστηκε πλήρως και σήμερα λειτουργεί ως Στέγη Γραμμάτων “Κωστής Παλαμάς” προς τιμήν του μεγάλου ποιητή, υποψηφίου για το Νόμπελ Λογοτεχνίας 14 ( ! ) φορές. Η Στέγη βρίσκεται στην Κορίνθου 241.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις στο NplConfidential.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here