Στην επανεκκίνηση της ελληνικής αγοράς real estate πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η έναρξη των εργασιών για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, που τοποθετείται για τους πρώτους μήνες του 2019, καθώς θα συγκεντρώσει έντονο διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον.

Όπως έχει τονίσει ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, η αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού συνδυάζει πολλές σημαντικές παραμέτρους και θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. Θα αναδείξει τη χώρα μας ως σημαντικό επενδυτικό προορισμό και θα ενδυναμώσει το τουριστικό της προϊόν μειώνοντας δραστικά την εποχικότητα. Το Ελληνικό δεν είναι απλά ένα real estate project αλλά αποτελεί ένα «game changer».

Υπενθυμίζεται ότι, η έναρξη των έργων για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, του μεγαλύτερου έργου μικτής ανάπλασης στην Ευρώπη και ενός από τα μεγαλύτερα διεθνώς, θα σηματοδοτήσει τη δημιουργία 70.000 νέων θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα με την ενίσχυση κλάδων που έχουν πληγεί καίρια από την κρίση, όπως των κατασκευών, της τσιμεντοβιομηχανίας, της χαλυβουργίας, του κλάδου αλουμινίου, των προμηθευτών και μεταφορών από ευρύτατο τομέα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here