Ανάμεσα στις Καλύτερες Ψηφιακές Τράπεζας του κόσμου κατατάσσεται η Ελληνική Τράπεζα για το 2018, σύμφωνα με έγκριτο περιοδικό Global Finance, με έδρα την Νέα Υόρκη.

Στόχος των βραβείων είναι να τιμήσουν τραπεζικούς οργανισμούς για τα εξαιρετικά τους επιτεύγματα στην ψηφιακή τραπεζική. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές επιλέχθηκαν ανάμεσα σε υποψήφιες τράπεζες που αξιολογήθηκαν από την παγκόσμια αφρόκρεμα κριτών του Infosys, ενός κορυφαίου οργανισμού διεθνώς στη διαβούλευση, την τεχνολογία και την εξωτερική ανάθεση εργασιών.

Το Global Finance, ανακοίνωσε τον πρώτο γύρο των νικητών στα “World’s Best Corporate/Institutional Digital Banks Awards” του 2018 και για την περιφέρεια της Δυτικής Ευρώπης η Ελληνική Τράπεζα αναδείχθηκε νικήτρια στην Κύπρο. Είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που η Ελληνική Τράπεζα κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο του Global Finance.

“Η ψηφιακή τραπεζική είναι το μέλλον. Οι νικητές των βραβείων το αντιλαμβάνονται αυτό και επιδεικνύουν την δέσμευση τους για ανατρεπτικές νέες λύσεις που αναζητούν οι επιχειρηματικοί και οι λιανικοί πελάτες ανέφερε ο κ. Joseph Giarraputo, εκδότης του περιοδικού Global Finance.

Τα πιο πάνω βραβεία αποτελούν σημαντική επιτυχία και αναγνώριση για την Ελληνική Τράπεζά, πάντοτε στα πλαίσια της ψηφιακής της στρατηγικής και της στροφής προς την τεχνολογική αναβάθμιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here