Με σύμμαχο τα τεχνολογικά μέσα και εργαλεία, η Eurochartiki συμβαδίζει με τις επιταγές των καιρών και προτείνει λύσεις στους επιχειρηματίες της εστίασης, που αναζητούν τρόπους για να “θωρακίσουν” τις επιχειρήσεις τους έναντι του covid-19.

Eιδικότερα, η εταιρεία αναλαμβάνει τη δημιουργία QR code του μενού κάθε επαγγελματία στο χώρο της εστίασης αλλά και την εκτύπωση του στο τραπεζομάντηλο της επιλογής των επαγγελματιών από το ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο που ήδη προσφέρει. Όπως δηλώνει η εταιρεία: «Για ακόμη μια φορά, θα στηρίξουμε αμέριστα τους επαγγελματίες της εστίασης, απαντώντας πρώτοι στις νέες προκλήσεις και τάσεις της αγοράς. Τροποποιούμε και αξιοποιούμε τα προϊόντα μας για να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά νέες υπηρεσίες ως λύσεις. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής, με στόχο τη διευκόλυνση τήρησης κανόνων υγιεινής και προστασίας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας και σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας περίοδο».

Η εταιρεία Eurochartiki είναι μεταξύ των ισχυροτέρων στη σχετική λίστα της ICAP. Η 100% ελληνική εταιρεία απασχολεί 180 άτομα και η επιτυχημένη πορεία της εδώ και 36 συναπτά έτη αποδίδεται στους ανθρώπους της και στις αξίες οι οποίες τη διέπουν.

Οι κύριες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ η Βόρεια Ελλάδα εξυπηρετείται από το υποκατάστημα της που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Η Eurochartiki χωρίζει τις δραστηριότητές της σε 3 κύριους τομείς, έρευνα και ανάπτυξη του brand Endless, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων και εξαγωγές Private Label.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here