Αυξημένες οι συναλλαγές, εδώ και μέρες στη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
   Συγκεκριμένα, από τα 1,362€ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου μέχρι και τα 1,75€ της χθεσινής συνεδρίασης είναι ενεργός ισχυρός αγοραστής, καθώς μαζεύει το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς, ειδικότερα όσης βγαίνει με μεγάλες εντολές.
  •    Χρηματιστής, ο οποίος παρακολουθεί καθημερινά την συναλλακτικότητα της μετοχής υπολογίζει πως 7,5 με 8 εκατομμύρια κομμάτια έχουν συγκεντρωθεί από τον συγκεκριμένο αγοραστή.
   Πρόκειται για ισχυρή μειοψηφική θέση- από την στιγμή που συγκροτείται on block και αντιστοιχεί σε ένα 3,5%-4% του μετοχικού κεφαλαίου της κατασκευαστικής.
  •     Το Reggeborgh με ποσοστό οριακά χαμηλότερο του κρίσιμου ορίου 5% εάν ήταν απ’ ευθείας αγοραστής όφειλε να έχει ενημερώσει ήδη-εδώ και μία εβδομάδα- τη νέα αυξημένη συμμετοχή του.
Ως γνωστόν έχει και ένα 12,55% μέσω συμφωνίας (call option) με τον Λεωνίδα Μπόμπολα, ενώ προφανώς δεν έχει αποκτήσει- ακόμη- το ποσοστό του Farallon. 
     Ωστόσο για αυτό το 3,5%-4% , αγοραστής και μάλιστα σε όλο και ακριβότερες τιμές δεν μπορεί να είναι άλλος από τους Ολλανδούς.
Οι οποίοι, εάν όντως έτσι συμβαίνει, δεν επιθυμούν να εμφανιστούν με ποσοστό στην άμεση κατοχή τους, μεγαλύτερο του 5%, που πυροδοτεί σειρά ερωτημάτων για τη συνέχεια.
      Και το θρίλερ καλά κρατεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here