Άλλη μία ανοδική συνεδρίαση για τη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ η οποία μετά και το κλείσιμο της Τετάρτης πλησιάζει σε απόσταση…αναπνοής από τα 2 ευρώ.

Από την αρχή του έτους η μετοχή διαγράφει μία σταθερά ανοδική πορεία, με +15,63%, πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο ξεκίνημα από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα.

Πολυσύνθετος όμιλος, με ηγετική θέση όχι μόνο στον κατασκευαστικό κλάδο, όπου κυρίως δραστηριοποιείται, περνά τα τελευταία 2-3 χρόνια από αρκετές και σοβαρές αναταράξεις με την τελευταία να οδηγεί και σε αλλαγή διοίκησης, βασικών μετόχων. Αλλαγές, που φαίνεται πως σταδιακά επαναφέρουν τον όμιλο σε τροχιά πρωταθλητισμού.

  • Ακριβώς αυτή η αλλαγή τάσης, σε επιχειρηματικό, οικονομικό επίπεδο είναι, που σύμφωνα με χρηματιστηριακούς αναλυτές αποτυπώνεται, συνεδρίαση με συνεδρίαση και στο χρηματιστηριακό ταμπλό.

Μάλιστα σε πρόσφατη “κλειστή” επενδυτική ημερίδα, που διοργάνωσε η AXIA Ventures για 15 πελάτες της, με τους επικεφαλής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ να συμμετέχουν στο πάνελ με θέμα την ενέργεια, στο οποίο μέρος έλαβαν και οι ομόλογοι της ΔΕΗ,
Protergia, Ελληνικών Πετρελαίων.

Στα 421,7 εκατ. ευρώ η κεφαλαιοποίηση του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που μπορεί να ενισχυθεί προς το όριο του μισού δισ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το 2018 και όχι μονο,πχ ξεκίνησε από 1.64 και τέλος του Γενάρη ήταν στα δύο ευρώ..Άνοδος 23%..Δεν ισχύει αυτό που γράφετε για καλύτερο ξεκίνημα από την αρχή της κρίσης..Και ότι είναι κάτω από 2 ευρώ με το ΧΑΑ να πλησιάζει τις 1000 μονάδες ,δείχνει πόσο πίσω έχει μείνει το χαρτί αυτό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here