Ένα-ένα ολοκληρώνονται τα βήματα της Reggeborgh, για την “επόμενη ημέρα” του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ….
Ο Άρης Ξενόφος έχει αναλάβει-ήδη- τα καθήκοντα του διευθύνοντος σύμβουλου, έχει-ήδη- επιχειρήσει ένα πρώτο άνοιγμα προς τους εργαζόμενους του ομίλου (με επιστολή του) με άμεση προτεραιότητα να δίνεται στο “οικονομικό”.
Για αυτό και στην αγορά ακούγονται διάφορα ονόματα, που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το οικονομικό επιτελείο του Ομίλου (financial team).

Ο Λεωνίδας Μπόμπολας αναλαμβάνει την ΗΛΕΚΤΩΡ (τομέα για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί καιρό πριν…), την προεδρεία της οποίας θα έχει ο Ευθύμιος Μπουλούτας. 

  • Εύλογα η αγορά περιμένει να δει, εάν (και ποιον) ρόλο θα έχει η πλευρά Μπάκου-Καϋμενάκη, ενώ όπως εκτιμούσαν έμπειροι παράγοντες του κλάδου οι ενέργειες των Ολλανδών “μάλλον απομακρύνουν το ενδεχόμενο” να προχωρήσει διαχειριστικός έλεγχος και εις βάθος διερεύνηση των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης.

Αυτή είναι μια κίνηση καλής θέλησης παρά το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πως η απελθούσα διοίκηση ξόδεψε κάτι παραπάνω από το κανονικό για την …προβολή των επιτευγμάτων της …το τελευταίο δίμηνο του 2020, πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση…

Aπό την άλλη πλευρά, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες , για έναν δικηγόρο που τις τελευταίες μέρες, προσπαθεί να “ασκήσει αντιπολίτευση” στη νέα διοίκηση, με χτυπήματα “κάτω από τη ζώνη”, χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως βέβαιη η ...νομιμοποίησή του, αφού οι όποιες εντολές -αν πραγματικά υπάρχουν- φαίνεται να έρχονται από πολύ μακριά, όσο μακριά βρίσκεται ο φορολογικός παράδεισος των Cayman Islands…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ