Γράφει η «ξενοδόχος»

Οι Βρετανοί προτιμούν Ελλάδα και γι’ αυτό και η Ελλάδα διαφημίζεται και με το παραπάνω στη βρετανική πρωτεύουσα.

Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα  λοιπόν, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, το κεντρικό Λονδίνο «ντύνεται» στα χρώματα της Ελλάδας!

Στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου  και Ιρλανδίας, 129 στάσεις λεωφορείων διαφημίζουν τη χώρα μας σε Westminster, City of London, Kensington, Chelsea και Camden. Because …All you want is Greece όπως είναι και το σύνθημα της Ελλάδας φέτος στο εξωτερικό.

Σημειωτέον ότι όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ενωσης Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, της γνωστής ΑΒΤΑ ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς, η Κρήτη, μαζί με τη Μαγιόρκα στην Ισπανία ήταν οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στις κρατήσεις των Βρετανών για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ειδικά με το δεδομένο ότι η 30ή Αυγούστου είναι αργία, το λεγόμενο “bank holiday” για τους Βρετανούς.

Εκτός από την Κρήτη, ένα ακόμη ελληνικό νησί, η Ρόδος βρίσκεται στο τοπ των προορισμών, μαζί και η Κύπρος.

Ειδικότερα, στις επόμενες θέσεις μετά τις πρωταθλήτριες Κρήτη και τη Μαγιόρκα, οι επόμενοι προτιμώμενοι προορισμοί για τους Βρετανούς ήταν η Κροατία, η Μάλτα, η Ρόδος και η Κύπρο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού για τις οικογένειες με παιδιά που ξεκινούν σχολείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here