Ο αιφνίδιος θάνατος του Ομότιμου Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Αυλωνίτη, μιας εκ των σπουδαιότερων προσωπικοτήτων στον χώρο του Μάρκετινγκ στην Ελλάδα, συγκλόνισε και βύθισε σε θλίψη τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο και κυρίως τους οικείους του. 

Ο Γεώργιος Αυλωνίτης, ενστερνιζόμενος τις αξίες της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας και της υλοποίησης του οράματος της. Το ΔΣ της Πρωτοβουλίας, εκτιμώντας βαθύτατα τον Καθηγητή, που αποτέλεσε θεμελιωτή της επιστήμης του Μάρκετινγκ στη χώρα και που απλόχερα μοιράστηκε την πολύτιμη πείρα και τις γνώσεις του, εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στο οικογενειακό του περιβάλλον. 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, που υπήρξε και φοιτητής του, δήλωσε: «O δάσκαλος, Γιώργος Αυλωνίτης, άφησε ανεξίτηλη την επιστημονική σφραγίδα του στην Οικονομική και Κοινωνική ζωή του τόπου αγωνιζόμενος για τα ιδεώδη του και προασπιζόμενος σε κάθε ευκαιρία την βασική του θέση, ότι η Ελλάδα πρέπει να κατευθυνθεί στην Παραγωγή πρωτότυπων, επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών κατακτώντας πελάτες διεθνώς. Ένας γνήσιος Ευπατρίδης τον οποίον θα έχουμε πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here