Επέστρεψε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. τα Greek Hospitality Awards, βράβευσαν τους κορυφαίους του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που με τη δουλειά τους και την απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίες τους, κρατάνε την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά 121 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές διακρίσεις και 2 κορυφαία βραβεία.

Θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε η υφυπουργός τουρισμού, κα. Έλενα Ράπτη.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές για τη δυνατότητα να βρίσκομαι κοντά σας, κατά την τελετή απονομής, στον πλέον καταξιωμένο θεσμό που επιβραβεύει την ελληνική φιλοξενία”, τόνισε η κα. Ράπτη.

Και συνέχισε: Τα στοιχεία της ΤτΕ έδωσαν ένα ευοίωνο μήνυμα για τον τουρισμό και τη χώρα. Η επιτυχία του τουρισμού και η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος είναι μεγάλη. Η βιωσιμότητα αποτελεί έναν μεγάλο στόχο, για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο στις 13 περιφέρειές μας. 

Ως αρμόδια υφυπουργός τόνισε ότι η “τουριστική εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για την αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού”.

Κλείνοντας τόνισε ότι η ελληνική φιλοξενία είναι η καρδιά του τουρισμού.

Φωτογραφίες:

©Ελένη Παπαδάκη/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ