Θεσμικό χαιρετισμό στο πλαίσιο των Greek Hospitality Awards απηύθυνε ο κ. Χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών:

“Υπηρετούμε και βοηθάμε τον τουρισμό ο καθένας με τον τρόπο του” ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του ο κ. Θεοχάρης και σχετικά με το προηγούμενό του πόστο ως υπουργός Τουρισμού πρόσθεσε: “Παραδώσαμε τη σκυτάλη στη νέα υπουγό, την κα Όλγα Κεφαλλογιάννη, που έχει έρθει με όρεξη για να πάει τον τουρισμό μπροστά Από όπου κ αν βρίσκεται κανείς είναι σημαντικό να βοηθάμε τον τουρισμό”.

Σχετικά με τα νέα του καθήκοντα ο κ. Θεοχάρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις λύσεις που δόθηκαν στην πρώτη προκληση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ως νέος Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σχετικά με την οικονομία του διαμοιρασμού:

“To πρώτο πράγμα που μου ανατέθηκε είναι τα ζητήματα της οικονομίας του διαμοιρασμού, μεταξύ άλλων του Airbnb, του booking κλπ. Είμαι αισιόδοξος ότι βρέθηκε μια σωστή λύση που θα στηρίξει την τουριστική βιομηχανία. Ήταν το πρώτο πρόβλημα που κλήθηκα να εισηγηθώ τη λύση του”.

Χαριτολογώντας, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι “το μόνο πόστο που δε θέλω να έχω ,είναι η Επιτροπή που αποφασίζει για τα βραβεία αυτά. Κι αυτό διότι έχουμε μια χώρα που η ποιότητα είναι στο DNA του τουρισμού της”.

Φωτογραφίες:

©Ελένη Παπαδάκη/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ