Ελεύθερος αφέθηκε ο υπεύθυνος του Allou! Fun Park ο οποίος είχε προσαχθεί στην αστυνομία, μετά το σοβαρό ατύχημα που συνέβη χθες το βράδυ. Παράλληλα, η εταιρεία με νέα της ανακοίνωση ζητά ανεξάρτητος πραγματογνώμονας προκειμένου “και να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού”.

Η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Allou! Fun Park σχετικά με το χθεσινοβραδινό περιστατικό, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύ. 

Επιπρόσθετα, ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.  

Προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, να σημειωθεί ότι η βάρκα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.  

Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες  τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here