Με κεντρικό θέμα την χρονική επέκταση του μηχανισμού ρευστότητας από την ΕΚΤ και τις κινήσεις Λαγκάρντ, κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, αυτή την εβδομάδα, το Τεύχος 782 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές θα διαβάσουν σχετικά με τα «ψιλά γράμματα» και τις αντιπαραθέσεις που πυροδοτεί το Next Generation EU, για το μετά -pandemic rally στις αγορές, όπως το «βλέπει» η JP Morgan, για όσα φέρνει αυτή η εβδομάδα στο Χρηματιστήριο Αθηνών και για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, E-MAIL) ΣΤΟ HRIMAWEEK@ETHOSMEDIA.EU.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 782

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here