Τη διοίκηση και στελέχη της ΜΕD ΑΒΕΕT υποδέχθηκε τo Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης των 11.917.870 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας στην αγορά ΕΝ.Α PLUS.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕD κ. Λεωνίδας Ζησιάδης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

«Η σημερινή εισαγωγή της MED στο Χρηματιστήριο αποτελεί το αποκορύφωμα μίας ιδιαίτερα αξιοσημείωτης πορείας ανάπτυξης που ξεκίνησε το 1991» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών & Σχέσεων με Εκδότριες του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Νίκος Κοσκολέτος τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία γιορτάζει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας, διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην ελληνική οικονομία, εστιάζοντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του οικονομικού ιστού. Η Εναλλακτική Αγορά παρέχει ένα ευέλικτο και δυναμικό περιβάλλον για τις εταιρείες μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Η είσοδος της MED στην EN.A Plus αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία να επιδείξει την αξία της και να αξιοποιήσει το θετικό αναπτυξιακό περιβάλλον. Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι η MED θα επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην EN.A Plus και ότι η εισαγωγή της θα της παράσχει υποστήριξη για να προχωρήσει περαιτέρω στην επιτυχημένη της πορεία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος Α΄ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Νίκος Κονταρούδης, καθώς και στελέχη της Optima Bank που ήταν ο σύμβουλος της MED για την εισαγωγή της στην ΕΝ.Α PLUS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ