Την θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναλαμβάνει ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, Όμηρος Τσάπαλος.

Ο Όμηρος Τσάπαλος είναι αριστούχος απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο London School of Economics (LSE) στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Επικοινωνίας και Στρατηγικής.

Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε εταιρίες επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα καθώς και στα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Άμυνας, Εξωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια κατείχε την θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

O κ. Τσάπαλος δήλωσε

  • Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναλάβω την θέση του Εκπροσώπου Τύπου του πρώτου τη τάξει Υπουργείου της χώρας, του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
  • Ένα πρωτίστως ανθρωποκεντρικό και παραγωγικό Υπουργείο που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της Κυβέρνησης για ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, προσέλκυση νέων επενδύσεων, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και περαιτέρω ισχυροποίηση του τραπεζικού μας συστήματος.
  • Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Kostis Hatzidakis για την εμπιστοσύνη τους.
Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που ξεκινήσαμε στο Υπουργείο Εργασίας και τον ΕΦΚΑ. Για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here