Εγκαινιάζεται σήμερα το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή της Λάρισας.

Το Fashion City Outlet αποτελεί μια νέα πρόταση αγορών και ψυχαγωγίας στην καρδιά της Θεσσαλίας, λίγα μόλις λεπτά οδικώς από τη Λάρισα, και σε απόσταση μικρότερη της μίας ώρα από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Το εκπτωτικό κέντρο εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και φιλοξενεί γνωστά καταστήματα ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα 75 καταστήματα που θα φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Οι επισκέπτες του Fashion City Outlet θα έχουν, παράλληλα, την ευκαιρία να επιλέξουν από επιλεγμένα εστιατόρια, όπως τα Hachikō Αsian Food, Hot Pot Pasta, Goody’s, Pizza.gr, Crepamou, Bufala Gelato, Το Παραδοσιακό Ψητοπωλείο, καθώς και καφέ, όπως τo Mikel Coffee Company. Επιπλέον, στον χώρο θα στεγάζεται το supermarket Bazaar.

Το Fashion City Outlet έχει επίσης στον κινηματογράφο Village Cinemas με τρεις αίθουσες, ενώ οι μικρότεροι θα απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία των διαφορετικών δραστηριοτήτων στον παιδότοπο Volta Fun Town, που θα καλύπτει μια επιφάνεια 1.000 τ.μ..

Τέλος, για τη διασκέδαση στο σπίτι, το κατάστημα MediaMarkt θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε χαμηλές τιμές.

Το Fashion City Outlet αποτελεί έργο της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών ακινήτων, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse. Πρόκειται για μια νέα εμπορική και ψυχαγωγική πρόταση στη Θεσσαλία και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here