Μεγάλες ανατροπές και προβλήματα στον σχεδιασμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προκαλεί η κακοκαιρία Daniel, μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού να αναβάλλει την καθιερωμένη επίσκεψη, ομιλία και συνέντευξη του στην Συμπρωτεύουσα.

Το συνολικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το προσεχές Σαββατοκύριακο θα επανασχεδιαστεί. Πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις του πρωθυπουργού με το επιτελείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να βρεθεί η κυβέρνηση στις πληγείσες περιοχές και δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται σε μια στιγμή.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να βρεθεί αυτές τις ημέρες στις περιοχές όπου σημειώθηκαν καταστροφές από την κακοκαιρία.

Τις ίδιες ημέρες δεν θα γίνουν επισκέψεις από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη στα περίπτερα της 87ης ΔΕΘ.

Η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί μια σειρά από δύσκολα γεγονότα από την αρχή της θητείας της αρχικά με τις πυρκαγιές και αυτή την περίοδο με τις πλημμύρες.

Οι εξελίξεις που σχετίζονται με τις φυσικές καταστροφές στη Θεσσαλία, οδηγούν τον πρωθυπουργό στην απόφαση να μην πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Βελλίδειο καθώς και τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Ήδη έχει αναβληθεί η αυριανή επίσκεψη που προγραμμάτιζε ο κ. Μητσοτάκης στον Έβρο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες των Αρχών και την πορεία της κακοκαιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here