Η Ουρανία Μαχαίρα ήταν μια Κυρία. Με όλη τη σημασία της λέξης και με το Κ κεφαλαίο. Για πολλά πολλά χρόνια ήταν το δεξί χέρι του επιχειρηματία Δημήτρη Δασκαλόπουλου τόσο στην εταιρεία ΔΕΛΤΑ όσο και στον ΣΕΒ.

Μέχρι χθες, ήταν διευθύντρια επικοινωνίας στον οργανισμό διαΝΕΟσις, το πνευματικό παιδί του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός που προσπαθεί εδώ και χρόνια να συμβάλλει στον κοινωνικό διάλογο και να προτείνει λύσεις, μέσα από μία σειρά μελετών και ερευνών που αφορούν τα σημαντικότερα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας.

Η Ουρανία Μαχαίρα πάντα βοηθούσε τους δημοσιογράφους αδιακρίτως, απροκατάληπτα, άοκνα. Η απώλεια της προκαλεί μόνον οδύνη.

«Αποχαιρετάμε με βαθιά θλίψη ένα πολύτιμο μέλος, την Ουρανία Μαχαίρα, Διευθύντρια Επικοινωνίας, η οποία απεβίωσε σήμερα (Παρασκευή) μετά από μακρά περίοδο ασθένειας» αναφέρει η ανακοίνωση της  διαΝΕΟσις.

  • «Για όλους εμάς, η Ουρανία μας, πέρα από πολύτιμη συνεργάτιδα ήταν ένας δικός μας άνθρωπος, παράδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, γενναιοδωρίας, αισιοδοξίας και δημιουργικότητας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here