Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ραπτόπουλος, ιδρυτής και πρόεδρος της Express Service. Ο Γ. Ραπτόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στον κλάδο της οδικής βοήθειας, έναν κλάδο που “σύστησε” ο ίδιος για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, δούλεψε αρχικά σε συνεργείο αυτοκινήτων και στη συνέχεια ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη και άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη ενώ το 1975 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα κιόλας στάδια ανάπτυξή της η εταιρεία ξεχώρισε τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών της, όσο και για την ιδιαίτερη ευαισθησία της στην αντιμετώπιση του οδηγού και των συνεπιβατών. Ο συνδυασμός αυτός τη διαφοροποίησε από τις άλλες εταιρίες και, πολύ γρήγορα, την έφερε στην πρώτη θέση στον κλάδο. Πέντε φορές της απονεμήθηκαν Βραβεία ποιότητας, από Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Οργανισμούς, ενώ είναι η πρώτη εταιρία που διαθέτει το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001, για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σε ανάρτηση στο facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Exrpess Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here