Υπήρξε μια “εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού”. Με αυτά τα λόγια, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων αποχαιρετά τον Λάκη Βενετόπουλο, ιδρυτή της VARIETY CRUISES, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί.

Ο Λάκης Βενετόπουλος είχε διατελέσει και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΤΕ.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ, του διοικητικού συμβουλίου και των στελεχών του οργανισμού, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece, για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου αναφέρει:

“Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητα του”.

Στην VARIETY CRUISES σήμερα ανήκουν 11 MEGA YACHTS 4-5 αστέρων χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών, ενώ τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων είναι έλληνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here