Ήταν ένας πρωταγωνιστής. Καινοτόμος, τολμηρός και πάντοτε πρωτοπόρος. Πήρε πολλές ρηξικέλευθες αποφάσεις που άλλαξαν την ασφαλιστική αγορά αλλά και την ελληνική επιχειρηματική σκηνή.

  • Έφυγε το Σάββατο από την ζωή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μεσιτικής ασφαλιστικής εταιρίας Eurobrokers, κ. Γιώργος Κούμπας. Υπήρξε επίσης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών “Κούμπας Συμμετοχών” με έντονη παρουσία και στην χρηματιστηριακή αγορά. 

Ειδικότερα, υπήρξε επιφανές στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, επιχειρηματίας για πολλές δεκαετίες, και συνετέλεσε τα μέγιστα προκειμένου να αναδειχτεί και αναπτυχθεί στην Ελλάδα ο ρόλος του συμβούλου ασφάλισης.

Η εταιρεία του άλλωστε ήταν η πρώτη – και μόνη έως τώρα – εταιρεία συμβούλων ασφαλίσεων που εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Αθήνας το 1996.

Ο Γιώργος Κούμπας ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), κατέχοντας κατά καιρούς θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και υποστήριξε με σθένος και επαγγελματισμό τόσο το θεσμό του Μεσίτη στη χώρα μας όσο και της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης γενικότερα.

Πηγή: insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here