Ελέγχους στα κεντρικά γραφεία της Folli Follie στον Άγιο Στέφανο πραγματοποιούν αιφνιδιαστικά στελέχη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τμήματα της εταιρείας με νευραλγική σημασία για την υπόθεση και την προσπάθεια των εποπτικών Αρχών για την πλήρη εξυγίανση της εταιρείας.

 

Με την επιστολή του ο  Δημήτρης Κουτσολιούτσος, απαιτούσε αλλαγή της σημερινής διοίκησης της Folli Follie.

Αμέσως αντέδρασαν οι ομολογιούχοι πιστωτές που δήλωσαν εγγράφως πως οποιαδήποτε αλλαγή διοίκησης στην εταιρεία θα οδηγήσει σε αιτήματα πτώχευσης και ρευστοποίησης της Folli Follie.

  • «Eπεμβαίνουν ακόμη εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα».

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η διαδικασία  γενικών συνελεύσεων των ομολογιούχων, με αντικείμενο την τελική έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης.

  • «Σε άλλες χώρες, οι βασικοί μέτοχοι εταιρειών που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις, θα είχαν χάσει το δικαίωμά τους πολύ πριν οι πιστωτές υποστούν το οποιοδήποτε «κούρεμα» στο πλαίσιο μιας διαδικασίας εξυγίανσης».

Σημειώνεται ότι η εξ αναβολής έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας επρόκειτο μεταξύ άλλων να «νομιμοποιήσει» τις αλλαγές που επιβλήθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο Δ.Σ. της εταιρείας. Η επιστολή Κουτσολιούτσου μάλλον θα οδηγήσει σε προσωρινή αναβολή της γενικής συνέλευσης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here