Με τον ντόρο να μην έχει κοπάσει γύρω από το σκάνδαλο της Folli Follie, o πατριάρχης της οικογένειας που ενεπλάκη στην υπόθεση, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, επανεμφανίστηκε με μία -ομολογουμένως- πρωτοφανή παραίνεση…

Με επιστολή που απέστειλε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ο Δ. Κουτσολιούτσος ζητά να συμπεριληφθεί στα θέματα της προσεχούς Γ.Σ. των μετόχων η αντικατάσταση  4 μελών του Δ.Σ. της Folli Follie.

Ο 78χρονος επιχειρηματίας φέρεται δυσαρεστημένος με τους χειρισμούς των μελών του διοικητικού συμβουλίου, –με εξαίρεση τα δυο μέλη που όρισε πρόσφατα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς-, θεωρώντας ότι επικεντρώνεται στην επίτευξη συμφωνίες με τους ομολογιούχους, σε βάρος της εμπορικής δραστηριότητας του πολύπαθου ομίλου.

Η επιστολή Κουτσολιούτσου 

«Θέμα: Γενική Συνέλευση Εταιρείας – Προσθήκη Θέματος στην Ημερήσια Διάταξη»

«Υπό την ιδιότητά μου του μετόχου της ανωτέρω Εταιρείας που κατέχει άνω από το 20% του μετοχικού κεφαλαίου και σύμφωνα με το άρθρο 25 του καταστατικού της εταιρείας σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 141 του Ν. 4548/2018, αιτούμαι δια του παρόντος την προσθήκη του εξής θέματος στην ημερήσια διάταξη της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020 και σας καλώ όπως δημοσιεύσετε εμπρόθεσμα την αναθεωρημένη πρόσκληση μετά του συνημμένου σχεδίου αποφάσεως, όπως ο νόμος ορίζει».

“Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002 και εκλογή Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.

Με την ευκαιρία της παρούσας, θα ήθελα να επισημάνω ότι συντάσσομαι με την πρωτοβουλία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και προτίθεμαι να επικυρώσω διά της ψήφου μου στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση την εκλογή των κ.κ Δημήτριο Βαλαχή και Γεώργιο Ιωαννίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση εκπληρώνοντας την υποχρέωση μου ως μετόχου να διαφυλάττω τα συμφέροντα της Εταιρείας, σας δηλώνω ότι κατά τη γνώμη μου το προτεινόμενο από μέρους μου εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο έχει τα εχέγγυα εξ αντικειμένου να οδηγήσει την εταιρεία στην εξυγίανση απαλλαγμένο από οποιαδήποτε εξωτερική επιρροή ή ίδιον συμφέρον.

Με εκτίμηση

Δ. Κουτσολιούτσος”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here